Travel

Travel: Look Barcelona Guesthouse

9 januari 2014

Look Guesthouse

Look Guesthouse

Look Guesthouse

Look Guesthouse

Look Guesthouse

Tijd voor een zonnig vooruitzicht op deze grijze stormachtige dag! Want ik ga aankomende lente lekker een weekje naar Barcelona! Weer even heerlijk genieten in mijn 2e thuisland Spanje. Ook heb ik samen met mijn vriendin weer een leuk plekje gevonden om te slapen, namelijk bij het bovenstaande guesthouse genaamd Look. Look is gelegen aan de Paseo de Gràcia, vanaf hier zijn alle leuke en interessante bezienswaardigheden goed en makkelijk bereikbaar. Zo is de Sagrada Família bijvoorbeeld op loopafstand en ben je binnen 2 haltes op de Ramblas. Zelf ben ik al meerdere malen in Barcelona geweest en ben van plan om ook nieuwe dingen te ontdekken! Ik heb er alweer super veel zin in en kan niet wachten tot mijn vliegtuig vertrekt vanuit Amsterdam.

Foto’s: Look

Ben je ook gek op Spanje en heb je nog Barcelona tips? Let me know!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply DOORETEN 11 januari 2014 at 10:35

  HALLO DAT HUISS!! Wauwww ik ben jaloers! Heb je nog een slaapplek over? 😉
  Wat een heerlijk vooruitzicht, lekker even weg in de lente, dan is het ook al zulk heerlijk weer daar in het mooie Barcelona.
  Zelf ben ik stiekem ook plannen aan het maken voor een mini-vakantie naar een warme en mooie plek.
  Veel plezier alvast!

 • Reply Alexia Stevens 13 januari 2014 at 19:47

  Hey Nick, leuk adresje is El Japones (grupo Tragaluz) aan de Passeje de la Concepcion, een klein zijstraatje van de Passeig de Gracia. Ook El Xampanet is heel gezellig voor een aperitiefje en restaurant SALT (Strand W hotel) is leuk voor de lunch. Aangezien je Spanje je tweede thuisland noemt denk ik dat je deze adresjes misschien al kent? Geniet er in ieder geval van!

 • Reply 3x Hippe Vakanties 2014 | Written by Nick 21 februari 2014 at 07:07

  […] jullie weten hou ik van reizen en ga ik aankomende lente een citytrip naar Barcelona maken. Citytrips zijn algemeen bekend net als de zon- en all-inclusive vakanties, daarom leek het […]

 • Reply Barcelona in Pictures | Written by Nick 15 juni 2014 at 15:43

  […] We verbleven in een mooi guesthouse genaamd LOOK. […]

 • Leave a Reply