Personal, Travel

Travel: Texel

13 mei 2013

Zoals jullie vorige keer hebben kunnen lezen, ben ik een weekje naar Texel geweest. Ik was nog nooit op het eiland geweest en was erg benieuwd. Naar mijn mening is Texel zeker een aanrader. Aardige mensen, genoeg te doen, lekker eten en voor alle leeftijden.

Ik zat in het beach park bij de Koog, dit stadje heeft een leuke winkelstraat vol restaurantjes en terrassen. Nog een leuk weetje, op Texel schijnt 30% meer zon dan bij ons op het vaste land. Ik had die week dan ook heerlijk weer en kwam met een bruine kop thuis. Eerder hebben jullie al kunnen lezen dat ik bij de Texelse Bierbrouwerij ben geweest. Ook ben ik naar het Juttersmuseum geweest, dit is leuker en interessanter dan je denkt. Verder ben ik naar de markt in Den Burg geweest en heb ik natuurlijk ook zeehonden gezien.

De tofste activiteit was toen ik een ochtend meeging garnaal vissen op de boot. Cool om te zien wat er nog meer uit die netten komt behalve garnalen. Uiteraard worden die andere krabben en vissen terug de zee ingelaten. Op de boot worden de gevangen garnalen gelijk gekookt waarna je ze lekker kan opeten en een zak mee naar huis natuurlijk. Verser kan niet!

Hieronder zie je een aantal sfeerfoto’s van mijn vakantie op Texel en voor de foto’s van de Bierbrouwerij kijk je hier.

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Texel

Zijn jullie weleens op Texel geweest?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kimberly 13 mei 2013 at 07:13

  O wauw, die tweede foto is echt heel erg mooi zeg!

 • Reply Angelina 13 mei 2013 at 08:48

  Fijne foto’s!

 • Reply PSbyDila.com 16 mei 2013 at 19:21

  Prachtige foto’s! En dit is de eerste leuke lifestyle blog die ik tegenkom geschreven door een man. 😉

 • Reply Recept: Zalmbonbon met Hollandse Garnalen #Foodybox | Written by Nick 2 mei 2014 at 07:00

  […] Visbureau en laten mijn vriendin en ik nou echte visliefhebbers zijn. Vorig jaar zijn we op Texel mee geweest met een vissersschip om Hollandse garnalen te vangen, fantastisch om mee te maken! Zo […]

 • Leave a Reply