News

Warning: Candy Crush Invasion

24 februari 2013

Het in eerste instantie onschuldige spel Candy Crush lijkt een leuke game, 3 dezelfde snoepjes op een rij krijgen om zo de missie te volbrengen. Een nieuwe hype met lief gekleurde snoepjes in een vrolijke wereld. Je zou zeggen dat daar niks mis mee is. Helaas is de waarheid anders..

Candy Crush

Deze zogenaamd lieve snoepjes zijn demons in disguise. Ze infiltreren stiekem het echte leven in en hebben jou in hun greep. Het is als drugs, je weet dat het slecht is maar je kan er niet mee stoppen. Je bent verslaafd! Je hebt deze duivelse snoepjes nodig ook al behandelen ze je slecht, irriteren ze je en maken ze je wanhopig en gefrustreerd. Er gaat steeds meer tijd naar hun en zelfs GELD! Je scheld ze uit maar een uur later ben je weer diehard aan het vechten om het volgende level te halen. En denk maar niet dat dit alleen een gevaar is voor kinderen en jongeren. Ook volwassenen worden opgeslokt door Candy Crush! Niemand is veilig voor deze zoete verleiding.

Mij hebben ze gelukkig nog niet te pakken! Ik voel me wel steeds meer omringd worden. Overal doemen de fel gekleurde snoepjes op. Naast me in de trein, op het station, op Facebook en bij verjaardagen. Ze zijn zelfs mijn huis binnen gedrongen op de Iphone van me vriendin! Ik hoor van me tante dat hele bedrijfs afdelingen het spelen en collega’s elkaar aansporen om het ook te doen. Ze rekruteren voor de duivel!

Dus beste mensen houd je sterk en geef niet toe aan deze horror snoepjes, probeer zo ver mogelijk uit de buurt te blijven en laat je niet verleiden (ook niet door vrienden). Candy Crush is een hel!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karin 2 maart 2013 at 19:51

    Hell yeah!!!

  • Leave a Reply