Winactie

WINACTIE: VRIJKAARTEN LADIES NIGHT BOUWHOF

20 maart 2013

Vrijkaart Ladies Night

1 keer per jaar organiseert de Bouwhof een Ladies Night. En donderdag 21 maart is het weer zover, dan wordt de Bouwhof van 19:30 tot 22:00 gedomineerd door vrouwen. Ik hoor je denken “een bouwmarkt met een avond voor vrouwen?”. Ja dat klopt en niet zomaar een avond!

Deze avond speciaal voor vrouwen zit vol verrassingen en leuke activiteiten. Zo staan er verschillende bedrijven met gezellige stands waar je kan shoppen, proeven en genieten. Je kan meedoen met workshops en proeverijen of genieten bij 1 van de beauty & wellness stands. Ook kun je op deze avond profiteren van een mooie korting op het gehele Bouwhof assortiment (ze hebben een grote woonaccessoires afdeling).

Voor meer informatie en een impressie van vorige jaar kijk je op Ladies Night.

Ladies Night Bouwhof

Nou mag ik 2 x 2 vrijkaarten weggeven aan jullie! En het enige wat je daarvoor moet doen is hieronder een comment achter laten waarin je mij verteld waarom jij graag naar de Ladiesnight zou willen. Zorg dat je een geldig email-adres invult zodat ik je kan laten weten of je gewonnen hebt.

De winactie duurt tot 21 maart 13:00. De winnaars zullen rond 13:30 een email ontvangen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Bianca de Peinder-Alberts 20 maart 2013 at 12:30

  Leuk om mijn zusje te verassen met een vrijkaartje!! In mei krijgt ze de sleutel van hun huis, en in oktober hoopt ze te trouwen! Zeker dat ze leuke ideeën en informatie krijgt op deze Ladies Night!!

  • Reply Nick 21 maart 2013 at 13:13

   Gefeliciteerd! Have fun tonight

   • Reply Bianca de Peinder-Alberts 21 maart 2013 at 14:41

    Thanks!! Gaat zeker lukken!! Gezellig!!

 • Reply Lyda van den Bos 20 maart 2013 at 18:02

  Leuk om mijn dochter te verrassen. Zij kan goed een verzetje gebruiken omdat ze op dit moment door werkomstandigheden in een vervelende situatie zit. Daar sta je mee op en ga je mee naar bed. Leuk om haar dit aan te bieden. Zij vindt nl. de bovenverdieping “zóóó
  gaaf” :-)

  • Reply Nick 21 maart 2013 at 13:13

   Gefeliciteerd! Have fun tonight

 • Reply Recept: Blondies | Written by Nick 24 maart 2013 at 12:07

  […] donderdag vertelde me vriendin dat ze wat lekkers had gegeten op de Ladies Night. Een soort koekjes genaamd Blondies. Ze had het recept en ik zag dat we alles in huis hadden […]

 • Leave a Reply