Personal

Written by Nick bestaat 1 jaar!

18 februari 2014

Written by Nick 1 jaar

Hoeraaa, mijn blog viert vandaag zijn 1 jarig bestaan! Precies een jaar geleden kwam mijn blog online en plaatste ik mijn eerste artikel over een event. Written by Nick ben ik begonnen om te doen wat ik het liefst doe en dat is schrijven, eten, reizen en genieten van het leven! Met wat hulp van mijn vriendin pakte ik het gelijk goed aan en samen maakte we een mooie wordpress site. Nu de blog was gerealiseerd wilde ik een tof logo daarvoor benaderde ik een vriend die goed is in handgeschreven logo’s, thanks homie! Ook had ik al snel mijn domeinnaam geregeld zodat het geen .wordpress.com meer was. En vol enthousiasme en zin ben ik gaan bloggen.
Ondertussen heb ik mijn niche gevonden en dat is food en alles gerelateerd daaraan, koken en bezig zijn met eten is dan ook mijn grootste passie. Wel is Written by Nick nog steeds een food & lifestyle blog omdat ik het af en toe leuk vind om ook over andere dingen te schrijven.
Het afgelopen jaar is snel gegaan en ik ben best trots op de dingen die ik met Written by Nick bereikt hebt. Ook vind ik het nog steeds heerlijk om weer creatief bezig te zijn, lekker nieuwe dingen te koken en te leren. Zoals fotograferen wat nog veel beter kan, ook al krijg ik vaak van jullie leuke berichtjes over mijn mooie foto’s, bedankt! :)

Written by Nick 1 jaar

In juli heb ik Theebrouwerij overgenomen van Pauline. Iets wat ik altijd al wilde doen, een toffe webshop met een product waar ik helemaal achter sta! We zijn nu ruim een half jaar verder en ik vind het echt super om te zien hoe goed het gaat. En zonder mijn blog had ik Theebrouwerij nooit gehad. Daarom trakteer ik vandaag en morgen met thee voor iedereen want het is feest!

Gebruik vandaag en morgen vouchercode writtenbynick1jaar en krijg 25% korting op je bestelling.

En als laatst heb ik nog een vraag voor jullie.
Wat voor artikelen zou je meer op mijn blog willen zien?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pauline 18 februari 2014 at 09:56

  Hoera happy blogbirthday! En ik ben nog steeds heel blij dat jij de Theebrouwerij met zoveel enthousiasme en succes runt 😉

 • Reply Hazel 18 februari 2014 at 14:18

  Gefeliciteerd Nick!
  Een mooie mijlpaal : )

 • Reply Lonneke 18 februari 2014 at 16:56

  Gefeliciteerd Nick! Ga zo door!

 • Reply Dita 18 februari 2014 at 19:22

  Gefeliciteerd!

 • Reply Jaclyn 14 juli 2014 at 03:22

  I see a lot of interesting content on your page. You have to
  spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of time, there is a tool that creates unique, google friendly articles
  in couple of minutes, just search in google – k2 unlimited content

 • Reply Melody 30 augustus 2014 at 02:31

  I read a lot of interesting posts here. Probably you
  spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there is an online tool that creates high quality, google friendly articles in seconds, just search in google – laranitas free content source

 • Leave a Reply