Personal

Written by Nick is benieuwd naar jouw mening!

20 november 2014

Written by Nick Enquete 2014

Zoals je al gezien hebt heeft mijn blog een make-over gekregen waarmee ik zelf erg blij ben! Naast de visuele veranderingen zou ik ook graag de inhoud willen verbeteren om het zo voor jou als lezer nog leuker te maken.
Daarom heb ik je hulp nodig! Het enige wat je hoeft te doen om mij enorm te helpen is 10 simpele vragen invullen via onderstaande enquete, that’s it. Het kost je hoogstens 3 minuutjes, een paar keer klikken en tikken en je hebt deze foodie geholpen. Want niemand houdt van eindeloze enquetes toch?! Dus ik heb het makkelijk en kort gehouden zodat je daarna weer kan genieten van al het leuks en lekkers op je dag!

> Klik hier voor de enquete <

De enquete is volledig anoniem en ik wil je alvast super bedanken voor de feedback, you’re the best!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply