Food, Lifestyle, News

Yuniku Zoetermeer

7 april 2013

Zoetermeer is een sushi restaurant rijker genaamd Yuniku. Het is alweer de derde in Zoetermeer en ook dit restaurant heeft het all you can eat concept. Dus naast Shabu Shabu en Itamea kunnen we nu ook bij Yuniku lekker sushi eten.

Yuniku heeft afgelopen woensdag zijn deuren voor het eerst geopend. Het restaurant zit gevestigd in het stadshart tegenover de McDonalds in het pand van de oude chinees. Toen ik zag dat er een sushi restaurant kwam moest ik dat natuurlijk gelijk uitproberen! Dat heb ik gisteravond dan ook gedaan samen met mijn vriendin.
Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen en naar onze tafel gebracht. Wij hadden gereserveerd en kregen een mooie plek aan het raam. Ze hebben de ruimte goed benut en sfeervol ingericht. Door de vele ramen rondom geniet je van het laatste daglicht en heb je niet het gevoel dat je in een drukke, donkere vreetschuur zit. Het all you can eat concept werkt verder precies hetzelfde zoals je dat kent bij een Shabu Shabu. Yuniku heeft genoeg keuze op de kaart, ook voor niet sushi liefhebbers en vegetariërs. De porties zijn wat kleiner, ikzelf vind dit beter omdat je dan van meerdere gerechtjes kan genieten en niet snel vol zit. De gerechtjes zelf zijn echt heerlijk bereid en vers. Een zeer groot pluspunt vergeleken met de concurrentie. Ik hoop dat ze die kwaliteit volhouden, ook als ze over een tijdje elke dag vol zitten. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dus alles bij elkaar gezien heb ik een super avond gehad met heerlijk eten en raad ik Yuniku zeker aan!

Hieronder wat verleidelijke foto’s gemaakt in mijn nieuwe favoriete sushi restaurant.

Yuniku 1

Yuniku 3

Yuniku 4

Yuniku 5

Yuniku 6

Heb je nu ook zin in sushi gekregen? Yuniku is te vinden op het volgende adres, Promenade 19 2711 AL Zoetermeer. Reserveren kan telefonisch via 079-3605698. Mocht je deze maand nog gaan dineren dan kan je genieten van 4,- korting. Ook doet Yuniku (nog) niet aan een 1e en 2e zitting. Lunchen kan natuurlijk ook en kost 17,50.

後!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kimberly 8 april 2013 at 09:13

  Dat ziet er echt heeeerlijk uit!

 • Reply imfashionstoned 8 april 2013 at 09:15

  waaauw heerlijk!! ik ga vnv ook sushi eten!

  • Reply Nick 8 april 2013 at 18:22

   Have fun en eet smakelijk!

 • Reply Written by Nick! | restaurantyuniku.nl 23 april 2013 at 17:41

  […] Bekijk Nick’s hele verhaal en klik hier […]

 • Reply Rinus Timmers 24 april 2013 at 08:43

  Hoi Nick,

  Leuke recensie! Ik heb een link naar je website gemaakt op de site van restaurantyuniku.nl. Ik hoop dat je dat OK vind.

  Mocht dat niet zo zijn, laat even weten dat verwijder ik hem.

  Vr.gr.
  Rinus

  • Reply Nick 24 april 2013 at 09:40

   Hi Rinus, dat is goed hoor, leuk! Groetjes, Nick

  Leave a Reply